Een van de vaak gestelde vragen die we zijn gesteld is: “Verschil tussen Android en Windows Phone?” We zagen Vodafone laatst ook al onderzoek doen. We hebben besloten ons huiswerk over dit onderwerp te doen en om u het verschil tussen deze twee platforms te laten weten. Op http://vergelijk-mobiele-telefoon.nl kun je in ieder geval alle telefoons vergelijken.

Android Is Een Van De Grootste Platformen Geworden

ANDROID- dit platform is sinds 2007 op de markt aanwezig en vertegenwoordigt het eerste besturingssysteem dat uitsluitend is ontworpen voor mobiele apparaten en tablets met aanraakscherm. Tegenwoordig werkt 80% van alle mobiele apparaten overal ter wereld dankzij Android.

Het Goede Nieuws Dat Android Laatst Uitbracht

Het goede nieuws is dat dit platform voor iedereen beschikbaar is, het kan worden gebruikt op telefoons die ongeveer 100 € kosten en op duurdere apparaten. Maar het slechte nieuws voor de goedkope mobiele telefoons is dat hun fabrikant alle mogelijkheden vermindert die het besturingssysteem biedt of de versies gebruikt die niet zijn bijgewerkt.

  • Er is dus een groot verschil tussen het besturingssysteem dat een apparaat van 500 euro aanbiedt en het besturingssysteem dat op een telefoon van 100 euro te vinden is.

Android Versus Windows 10

WINDOWS PHONE- dit is de opvolger van het platform Window Mobile dat werd gebruikt op de slimme apparaten waarvan bekend is dat ze zijn ontworpen voor zakenmensen in de late jaren 90 en begin 2000. In tegenstelling tot Windows Mobile zijn de Apple en de Android georiënteerd voor alle gebruikers van slimme apparaten en daarom begint

Windows Mobile de strijd tussen deze twee bedrijven te verliezen. Er moest iets worden gedaan, dus Windows Mobile heeft besloten om Windows Phone in 2010 op de markt te brengen. Hoewel slechts 3% van de wereldwijde markt het gebruikt, wordt Windows 10 geacht een grote invloed op de markt uit te oefenen en de harten van nieuwe gebruikers te winnen. .

De Layout En Het Uiteindelijke Ontwerp Van Deze Telefoon!

De lay-out is een van de eerste dingen die je opvalt als je besluit om een ​​telefoon te kopen. ANDROID- is niet veel veranderd sinds de eerste keer dat het verschijnt. De laatste versie van dit besturingssysteem is Lollipop (5.1.1), het is erg vermakelijk en kleurrijk, de pictogrammen hebben dezelfde lay-out en dit staat bekend om het ontwerp van het naammateriaal.

  • Het uiterlijk (achtergrond), de instellingen van de apps en van de widgets kunnen eenvoudig worden gewijzigd. U bepaalt zelf hoe de achtergrond eruit zal zien en hoeveel apps actief zijn.
  • Je hebt ook de macht om te bepalen welke widgets zichtbaar zijn op het scherm (weer, alarm, bladwijzers, kalender, routebeschrijving / Google Maps, enz.).